Etiketter

, , , , , , ,

Idag skulle Rolf shoppa lite så jag passade på att åka med, annars brukar det vara tvärtom. När det mesta var avklarat ville han åka till Jula som tydligen är en populär affär för ”händiga” män. Ja det finns fler, Clas Olsson, Bauhaus och MediaMarkt är också ställen där det syns mycket män. Vi gjorde att avtal, han fick gå på Jula och jag fick botanisera i Chocolat en fantastisk affär om man gillar denna vara.

Lite dyrt blev det eftersom jag passade på att köpa en kartong praliner till min moster som fyller år nästa vecka. Lyssnade på ett program på radion i veckan, där talade man tydligt om att det heter ”praliner” och då skall det vara någon form av massa exempelvis marsipan omsluten av choklad. Pralinen är uppbyggd på det sättet och är de riktigt fina skall expediten ha vita vantar på sig när han/hon tar i dem. Det går ju bra med tång förstås, fast det verkar exklusivare med vantar.

001.JPG1

Det blir alltså fredagsmys med, På spåret på TV och praliner till kaffet vilken lyx.

Kanske ser det inte så mycket ut men de väger faktiskt drygt 100 gram.