Etiketter

, ,

Plötsligt händer det, det brukar stå så i reklamen över trisslotter. Och nu har det hänt, vi vann 30 kronor på en trisslott och då vill jag inte säga hur många vi köpte för 30 kronor styck. Det var dock inte nog med det, jag vann 160 kronor på Postkodslotteriet så nu kommer man väl att ligga sömnlös ett tag framöver. Det blir ett stort beslut att ta, för att komma på hur de kronorna skall investeras.

I övrigt har dagen även innehållit en långpromenad vilken avslutades med att gena över grannens tomt, detta hade till följd att deras köksfönster öppnades och vi inbjöds på kaffe. Till kaffet bjöds nybakta smördegskakor väldigt goda, dessutom serverades de varma då de gjordes medan kaffet bryggdes.

Ett paket djupfryst smördeg (10 plattor) lägg ut dem så de tinar, platta till ytterst lite, lägg på en matsked russin blandade med grovhackade osaltade jordnötter. Låt en tsk sirap ringlas över, vik ihop och fäst dem väl. Grädda enligt rek på kartongen och vill man förgylla det hela häll på lite utrörd florsocker. Så enkelt men så gott och ser avancerat ut. Därmed God lördagskväll.

Annonser