Etiketter

, , , ,

I går kväll la sig snön som ett vackert täcke över bygden, idag har det varit uppehåll fast jag har ändå sett att många passat på att öva sig i konsten att skotta snö. Det har inte givits så många tillfällen till det denna vinter (ännu). Trots det vita täcket har det varit ganska mörkt och vi har varit lite slöa efter en god middag i Västerås. Det blir nog så när man äter för mycket.

Slö har inte vår kärlekskranka hund varit, hela dagen har han i olika tonläget klagat på att det varit för få promenader. När man väl går ut med honom sätter han nosen i marken och pinnar på i 120 km efter ett spår från någon attraktiv tik i närheten. Just nu kan jag tänka mig att sälja honom till lägstbjudande. När det gäller människor pratar man om personlighet, vet inte vad det heter när det gäller djur men jag kan nog säga att hans hundlighet just nu är väldigt förändrad. Hur ska detta gå?

En stilla kväll framför TV-n för att titta på Mello = Melodifestivalen på TV får bli kvällens program. Jag har slagit vad med ett barnbarn om vem som vinner, hon tror mitt val kommer sist. Hennes är Helena Papparitzo, vi får väl se, det är ett bra program ur den synpunkten att grannarna inte vet vem som ylar mest, artisterna eller hunden.

005.JPG1

Det får bli fika med nybakta muffins.