Etiketter

, , , ,

Har man inget att göra får man skaffa sig, ett uttryck jag lärt mig av min mormor. Nu finns det ju massor att göra om man bara vill, jag har valt ett projekt som tar lång tid. Nya gardiner till matrummet, de har inhandlats i Jim Thompsons affär i Bangkok, där finns en outletbutik som i och för sig inte är så billig. De säljer bland annat tyger som blivit över när de inrett privathem, stora hotell med mera. På detta sätt kan man göra fynd på tyger av fantastisk kvalité och även designade.

IMG_0188.JPG1

Jim Thompson har affärer även i New York, Munchen och Singapore fast då med helt andra priser. Nu återstår frågan skall de fodras, ett måste enligt expediten, ett elände enligt mig. Skall de träs direkt på gardinstången eller skall jag sy små ringar de kan fästas på? Passar tapeterna till de nya gardinerna, nej det gör de inte dessutom är fönsterbrädan nu i fel färgnyans.

Vem sa att det var enkelt att byta gardiner, ja jag vet att man kan köpa färdiga i affären men nu gjorde jag inte det. Nästa steg blir alltså att välja nya tapeter och fönsterbräda, det blir ett stort projekt det här.

Annonser