Etiketter

, , , , ,

Idag har det varit en sådan där dag då barnvisan om droppen passar utmärkt att nynna på. Det var Alice Babs som sjöng den söta visan. Droppen Dripp och Droppen Drapp  satt på var sin isetapp  ovanför vår förstutrapp Droppen Dripp och Droppen Drapp. På den sedvanliga promenaden får vi varje dag uppleva naturens förändringar och med nästan fem grader varmt och lite sol blev det droppens dag.

018.JPG1

Riktigt konstfullt satt alla dropparna på de här grankvistarna. Efter en stund hörde vi ett förfärligt liv i luften, när vi tittade upp såg vi sju svanar som flög förbi. Efter en stund kom de tillbaka och flög åt motsatt håll, en felnavigering antar jag. När vi kom åter från promenaden kollade Rolf i blomrabatten och se, där fanns de ju. Snödropparna är på väg upp, nu är det definitivt vår.

020.JPG1

Konversationen vid matbordet igår var lite smålustig. Barnbarnet Vanna 8 år tittade på mig och frågade, kommer du från Vietnam nej visst ja du är ju från Blekinge. Tala om att haka upp sig på dialekter, bara för att jag säger, hau du haft påu vann på blomman?