Etiketter

, , ,

Idag när vi satt och fikade i köket såg vi ut genom fönstret och fick se katten Maxi sitta på andra sidan av vägen. Nog för att det är en ovanligt smart katt som dessutom kan ”prata” och göra sig förstådd på alla möjliga sätt, men i alla fall. Här kom han gående över grannens tomt, sätter sig vid vägkanten och tittar först åt ett vänster sedan höger. OK tomt på bilar, så han tassar försiktigt över vägen till säkerheten på egna tomten. Det såg verkligen lustigt och imponerande ut.

014.JPG1

Nu börjar det bli lite skumt ute så nu har han intagit sin favoritställning i älsklingsstolen. Det är med andra ord inte läge vare sig för att prata eller klappa honom just nu. Syns nästan på minen tycker jag.

Det får bli en lugn kväll för min egen del och det är inga problem eftersom dagens leverans från Adlibris har anlänt. Den innehöll andra delen, efter boken, Dehlis vackraste händer.

dimma-over-darjeeling

Dimma över Darjeling av Måns Bergstrand, nu gäller det att begränsa sig så att det inte blir sträckläsning hela natten.

 

Annons