Etiketter

, , ,

Idag har vi tagit det i lördagstakt, gjort vad vi har känt för. Hämtade hem husvagnen som skall besiktigas snart, dessutom skall den användas inom kort. Det är dags för den årliga kennel/vildsvinsträffen, intressant och spännande är det varje gång.

016.JPG1

Vi tog en promenad efter vägen och fann att björkarna har börjat leverera årets pollen, inte kul för de som är allergiska men vackert att se på.

Vår vackra buske som jag visade ett foto av för en tid sedan, där har knopparna vuxit sedan dess och det dröjer inte länge nu förrän den står i full blom.

003.JPG1

Har slagit vad med Rolf om att den kommer att blomma den 1:a maj. Nu dröjer det inte länge antar jag innan det är dags för fåglarna att titta på bostäder, vi hyr ut sex enkla och ett med securitasövervakning.

006.JPG1

Flera små fågelpar har varit och kollat av lite, men den här fågelholken med inbyggd kamera får nog vänta ett tag innan den får hyresgäster. Hoppas vi kommer att kunna följa skeendet i TV-n i år också.

Efter att vi insupit all denna fägring och vårliga dofter var det dags för TV-soffan. Innebandy från Mora där barnbarnet spelar i helgen, tänk vad det är skönt med teknikens under, då kan man vara närvarande även om man är frånvarande.

007.JPG1