Etiketter

, ,

Tänk vad mycket man hinner på ett 24 timmars pass, om man bara vill. En titt in till ”småfåglarne” för att kolla att allt är som det ska.

001.JPG1

Det blev sex ägg i holken även denna sommar.

006.JPG1

Jag är dock lite fundersam på denna fågel, jag vet att hanarna gärna har en fru och en älskarinna vilka båda lägger ägg. Det blir dock precis som i alla romaner, den andra kvinnan blir så småningom övergiven och får klara sig själv. Den här fågelmadammen är jag lite lur på, för det är två hannar som flyger runt boet och gärna tittar in i holken. Kan det ha blivit omvända roller även i fågellivet?

Studentuppvaktning väntade i går afton, alltid lika högtidligt och här bjöds det på en ljuvlig buffé i det största ”partytält” jag sett. Föremålet för uppvaktningen var så stilig som bara unga män kan vara, (Ej med på fotot då jag inte lägger ut foton på barn och unga personer på internet) så ni får tro mig på mitt ord.

028.JPG1

Efter några timmars sömn var det dags för skolavslutning, det var barnbarnen Viggo och Vanna som börjar sitt sommarlov i morgon.

Fin sång framfördes av kören och hur de lyckats lära sig så många både nya och gamla sånger utantill är otroligt. Rektor höll ett fint tal och traditionsenligt fick vi höra både, Du gamla du fria och Den blomstertid nu kommer, tjusigt.

070.JPG1

Bror Viggo satt och lyssnade tillsammans med alla övriga elever, tur med vädret hade vi också regn och hagel kom inte förrän på eftermiddagen. Nu har 24 timmar passerat och det är dags för första matchen i VM FOTBOLL…..

Annons