Etiketter

, , ,

Reklam är ju till för en sak, nämligen för att locka människor konsumera, helst konsumera mer. Det skulle jag aldrig falla för, tror jag. En gång sa det då tioåriga barnbarnet, farmor så där säger de bara för att du skall luras att köpa det. Det är därför som de alltid visar saker på TV, mycket klokt sagt och därför gick han sällan på all leksaksreklam som visades på barnkanalerna. Nu har jag gått på det, en fotfil som visats i TV så många gånger att jag till slut måste kolla upp den. Aha den var slut i affärerna, alltså måste den vara bra eller var det fler som gått på reklamen? Skam den som ger sig, jag återkom till affären och se den hade återvänt till hyllorna. Sagt och gjort, nu skulle den med hem, dessutom passade färgen så bra till de nya handdukarna.

004.JPG1

Måste ändå erkänna att den var bra, Scholls Velvet Smooth bara ett fel, i dagens reklamblad var den mycket billigare……… Nu vill det till att fötterna blir silkeslena.

Hur går det för småfåglarna i denna sommarvärme, idag var det säkert +12 grader. Vi tittade in i holken och de växer för varje dag, det som förvånar mig är att alla verkar vara lika stora. Måste vara svårt för fågelmammam att veta vem som står i tur när hon bara ser sex stora gap som alla vill ha hennes mat/mygga.

003.JPG1

Annons