Etiketter

, , ,

Ärlighet varar längst, jag vet inte det beror nog allt på. Det här med internet, banker, inköp och betalningar är inte helt lätt. En sak är klar man lär sig bli misstänksam och kritisk, vilket är synd eftersom det trots allt finns människor som har goda avsikter.

En sådan är en gammal f d arbetskamrat till mig, hon var eldsjälen i startandet av föreningen ”Gatubarn i Nepal”. Lägger ner ett beundransvärt arbete för dessa barn. Visst tycker vi alla att det är bra bara vi slipper anstränga oss, lite så är det. De har en hemsida  www.gatubarnnepal.net  och nu är det någon som försöker registrera en domän med samma namn typ gatubarn.com och gatubarn.se visst är det konstigt att man inte kan låta seriösa föreningar vara ifred? Frågan är varför och om man gissar blir det lätt en negativ gissning.

Gå gärna in och läs sidan, det kostar 150:- per år att stödja detta otroliga arbete. Själv fick jag idag två kopior på beställningar från http://www.komplett.se problemet är bara att jag inte gjort någon beställning. Någon har roat sig med att sända ut en massa sådana och lyckats göra folk oroliga. Dessutom har företaget (som är seriöst) fått en massa extraarbete och telefonköer för förklara att de inte har något med detta att göra. Den eller de som gör sådant här skulle väl kunna göra lite nytta i stället.

10408488_10152501404372179_8444251489204621266_n

Tvätta Beckhams båt till exempel som just nu ligger förtöjd vid kajen i Visby.

Annons