Etiketter

, , , , , ,

Sommaren har kommit och med det börjar uteaktiviteterna, målning av hus, gräva i trädgårdsland. Frysa sig blå i kalla sjöar, slåss med mygg och äta bränd grillad korv. Samma ritualer varje sommar men i år har vi börjat med något nytt. Äta ute nån kväll i bland med de två äldsta barnbarnen, roligt och givande för oss och mättande för de unga.

001.JPG1

Rolf och Noa valde Lasagne.

002.JPG1

Ina och jag tog en pizza med Ruccolasallad och Parmaskinka, maten avnjöts på Forno Romano och samtliga tyckte det smakade mycket väl och mätta blev vi.

015.JPG2

Själv har jag gjort några minipajer med västerbottenost, de skall avnjutas med creme fraiche, finhackad rödlök och löjrom från Kalix. De skall bli förrätt på fjällmiddagen med våra grannar, dock fick Rolf provsmaka och de var helt OK.

Nu är det sommaraktiviteter och därför kan det bli någon dags uppehåll i bloggen ibland.

Annons