Etiketter

, , , ,

Ingenting att se på TV:n, fast det är klart det är många som inte håller med mig. Det är bara det att fotboll inte är riktigt min grej och alla program från Almedalsveckan till det, så är veckans TV tid fullbokad. Fotboll kan ibland vara rolig men jag är ingen hejare på reglerna dessutom kan jag ibland tolka fel ändå. Igår till exempel spelade ett av barnbarnen match, hans pappa kommenterade spelet ganska ofta (som föräldrar gör) och jag märkte tydligt att han inte var nöjd med lagets spel. Jag tyckte de spelade bra, passade ordentligt till varandra och fick in en del mål. Att vi hade olika uppfattning berodde tydligen på att vi tittade på olika lag (jag såg på motståndarlaget), så fel kan det bli.

Politikerna är jag trött på, de är just nu inne i den fasen när alla lovar både runt och tunt. Idealet skulle vara att plocka den bästa biten av alla, det blir ju ändå inte så mycket, och göra eget parti med dessa förslag. Man brukar ju säga att alla har något gott i sig och det gäller väl även politiker.

Lite positivt är det ju att sommaren kom igår nu har det varit varmt i två dagar, på den tredje brukar folk klaga över värmen, i morgon är vi där. För att förgylla gårdagen lite åkte jag och två av barnbarnen på en liten shoppingtur och passade på att äta lunch.

Vannas sushi

Kan inte säga att jag är förtjust i Sushi men det 9- åriga barnbarnet åt med glädje en portion. Det har onekligen blivit en förändring i våra matvanor.

003.JPG1

Blir det fler regniga dagar framöver kan jag ge er ett litet exempel på pyssel, Fancy loops som är perfekt för 9-åriga barn som gillar att pyssla. Vanna fick detta av sin mamma och jag köpte ett till för att hon skall ha något att göra när hon är här någon regnig dag. Köpt på ICA MAXI och priset runt 50:- med andra ord mycket prisvärt.

Även det lite äldre barnbarnet gillar att pyssla men är mer lagd åt det kulinariska hållet.

Inas kaka

Vad sägs om en Rabarber och hallonpaj med lättvispad vaniljgrädde?

Annons