Allt var tyst och mörkt, öppnade sakta mina ögon eftersom jag var lite osäker på var jag befann mig.  Var dock ganska övertygad om att jag låg i ett  lastutrymme  på någon båt. Det var svart och dånade och smattrade i ett, ibland kom även ett snabbt ljussken förbi. När jag så småningom vaknat ordentligt insåg jag att jag befann mig i min säng i husvagnen och ett otroligt regn med regndroppar som små ägg slog mot taket. Gässen gick höga på havet och kitesurfarna var försvunna. Svensk sommar när den är som bäst, vad gör man för aktiviteter då? Eftersom vädret inte såg ut att ge sig fick det bli en tur till Falkenberg.

image

Rolf passade på att bygga upp förrådet med jaktkläder och det tog en stund. Innan vi åkte gick jag ut med hunden vilket han uppskattade (både Rolf o hunden). Jag med ”foppatofflor” på mig och detta tror jag hunden noterat för rätt som det var tog han sats och
drog iväg. Det gjorde inte jag, något fånig gick jag till en utedusch och duschade av mig all lera från mitt fall. Undrar vad de tänkte som såg en äldre dam duscha i strandduschen med kläderna på, en dag när det hällregnar ute. Vill inte veta.

image

Så här såg det ut ikväll, regn, åska och närapå drivis, då säger Rolf, visst är det härligt. Kunde inte sägas bättre.

Annons