Det är fantastiskt att få uppleva kusten vid Sveriges framsida så här års, skulle vara Blekingekusten för en bra konkurrens.  Förutom dofterna njuter jag just nu av en lite annorlunda utsikt, nämligen kor på havsnära bete.

image

Förutom dessa fyrbenta varelser har vi gott om bevingade sötnosar, nämligen gäss. Stora flockar kommer de inflygande och man får en känsla av att de övningsflyger. Gör sig kanske redo för det stora uppbrottet.

image

Under dagen har vi även besökt en vingård, ja ni läste rätt det var en svensk vingård men den var så fantastisk att den kräver en bättre dator för att ge en rättvis bild. För övrigt kan jag bara säga vill  man ha in en internationell känsla i sin semester, då är det Halland som gäller. Just nu hör man väldigt många olika språk men det går bra för hunden han kan kommunicera med alla hundar han möter. Vov Vov

Annons