Etiketter

, , , , , , ,

Nu börjar skymningen så sakta smyga sig in över skogen och jägarna kommer ut från sitt långa dagspass. En del är nöjdare än andra men man får se det från den ljusa sidan, fick man inget idag har man ju en anledning att dra till skogs även i morgon.

Rolf var i alla fall nöjd då de fällde en Kapital (kallas det när hornen är som störst) Kronhjort, jag menar horn som horn. Kan väl även vara bra med lite omväxling i köttförrådet.

Själv roar jag mig på hemmaplan, idag har jag faktiskt sett en gudstjänst på TV från Karlstad. Den leddes av biskop Esbjörn Hagberg som är min favorit bland biskoparna, temat var Elvis Presley. Jag tror det var Kent Lundberg som sjöng, han kommer från Karlskoga och är Värmlands egen Elvis. Mycket texter från Elvis repertoar alltså, de flesta gamla ”godingar” var med och han sjöng bra.

I morgon får man väl ta in fuchsiorna även om de fortfarande blommar väldigt bra då de står skyddat. För snart kommer ”gubben Frost”.004.JPG1

Annons