Etiketter

, , , , , , ,

Snart har alla löven fallit och marken är lite frostnupen tidigt på morgonen. Tror att jag får börja fundera på lite färgsättning om man skall synas när snön kommer. Det nioåriga barnbarnet sa i söndags att hon ville testa hur hon såg ut i smink, jag sa till henne att när man är så fin som du behöver man inget smink. Varpå hon tittade på mig och sa, men farmor jag börjar bli ”vintervit”. Ja tänkte jag vem börjar inte bli vintervit. Det finns ett talesätt ”två själar samma tanke” och för mig stämde det bra i just denna situationen.

Min syster i USA anade säkert att jag behöver bättra på med lite färg för i vår nya brevlåda damp det ner en hel del mysiga saker och bland annat det här.

027.JPG1

Exakt vad jag var i behov av en perfekt sminkborste från Ecotools där handtaget är gjort av bambu, metallhylsan av återvunnen aluminium och själva borsten av taklon. Miljötänk bakom det hela med andra ord. Borsten kompletterades med en härlig krämig rouge, nu byter vi ut det vintervita.

028.JPG1

Tänkte jag skulle ge naglarna en snyggare färg och köpte därför ett nagellack från Loréal.

036.JPG1

Skall pröva om det verkligen ger den glansiga ytan som det sägs, det är ganska nytt på marknaden.

 

 

Annons