Etiketter

,

Igår åkte vi till goda vänner för att tillbringa en kväll i trevligt sällskap och med god mat. När vi nästan var framme möttes vi av ett hus med en ”amerikansk” utstyrsel vad gäller julbelysning. Eftersom huset ligger i en korsning syntes det från flera håll och faktiskt, det ger en känsla av julstämning.

002.JPG1

Kvällen inleddes med rikligt av champagne och härliga tillbehör, därpå följdes en varmrätt vilken bestod av, Hoppe hoppe hare satt och mumsa bär. Klappa sig på magen, det var gott det här. I det här fallet var det dock tvärtom, även om vi inte kliade oss på magen så där offentligt kunde vi säga att vi mumsade i oss julharen och den smakade förträffligt. Ibland är det märkligt, man träffar personer för första gången och så visar det sig att man har många gemensamma bekanta. Världen är trots allt bra liten.

Efter en bra jaktdag åkte vi så hem för att tända ljus och dricka kaffe samt passade på att fira Thailands kung som fyller år idag, kungen av Siam. Ni har väl sett filmen ”Min kung och jag”. Den är både intressant och mysig. Thailands nuvarande kung, Bhumibol Adulyadej föddes i USA år 1927 och är väldigt uppskattad av det thailändska folket.

Själv uppskattar jag den här.

023.JPG1

Fick den i julklapp för att par år sedan, perfekt att ha nu när kylan börjar komma och jag gärna vill lyssna på någon bok när jag är ute o går. Ett julklappstips.

 

 

Annons