Etiketter

, , , , ,

Nu är det snart bara en dag kvar av detta året, på något sätt tycker jag alltid att det känns lite sorgligt. Det där med nyårslöften är numera bortlagt kanske är lasterna inte så stora längre, eftersom jag inte röker kan jag ju inte lova att sluta. Skulle förstås kunna ha ett löfte om att jag skall äta mindre sötsaker, fast det löftet har jag avgett de senaste tjugo åren och inte kunnat uppfylla. Ingen idé att köra med samma, nej jag får börja träna att skriva 2015 i stället, otroligt vad tiden går fort. Idag kom det i alla fall snö och julkänslan infann sig plötsligt, mörkt ute, mycket belysning i trädgårdarna och lite tomtar här och var.

  004.JPG1

Ja jag skulle kunnat fira julafton en gång till i år. Nu blir det nyårsfirande i stället och det verkar bli fint över nyårshelgen, enligt väderrapporten skall det var plusgrader över hela landet i morgon, men det kan bli halt.

Hunden med husse har varit ute och jagat idag, det blev en runda på två mil (för hunden alltså) så båda är lite slut i kväll. Jag har därför börjat så smått med mitt pussel, det jag fick i julas med motiv av Thomas Kinkade min favoritkonstnär.

002.JPG1

Alla bitarna ser ungefär likadana ut så det blir inte lätt men underhållande.

Eftersom jag läser ganska mycket så händer det att jag ibland sätter böcker på bevakning hos Adlibris, detta för att få ett besked om när boken har kommit in för beställning igen. Bekvämt då man slipper kolla själv varje dag, nu har jag fått besked om en bok jag bevakat, ändrad status står det, numera definitivt slut. Inte mycket nytta av den bevakningen.

Annons