Etiketter

, , , , , , , , , ,

En riktigt slö dag idag med mycket TV-tittande, faktum är att även hunden har slöat dock inte framför TV-n. Jag brukar inte titta så mycket på sport, fast idag såg jag herrarnas stafett i Falun, är det VM så är det. Mycket rafflande måste jag säga även om jag var helt övertygad om att Norges, Petter Northug skulle ta hem spelet (även om det var lagarbete). De svenska killarna var fantastiska och ett tag såg det ut som guldmedalj till Sverige. Hur i hela friden kan det komma sig att i alla sammanhang som Northug är med och tävlar säger kommentatorn i slutspurten ”och där kommer Petter Northug” och sedan är tävlingen klar.

Som motpol till denna spänning blir det slötittande resten av vällen, Babben, Skavlan och sist med inte minst första delen av två i serien Shetland. Fantastisk serie inspelad i en ännu mer fantastisk natur nämligen Shetlandsöarna och storyn av Ann Cleeves bättre blir det inte.

Rörgast

Skulle i så fall vara bokreainköpet Rörgast av Johan Theorin som jag inte har läst. Kan tänka mig att det blir ett par spännande kvällar fram över. Rörgast är den fjärde och avslutande delen i hans romanserie om de fyra årstiderna på Öland. Theorins böcker är lite kusliga, spännande och mycket bra men ha lampan tänd.

Annons