Etiketter

, , , ,

Just nu är jag väldigt motiverad av att gå på långa hundpromenader, det är inte hunden och det är inte naturen som lockar. Det är Robert Galbraith, så då är frågan vem är han? Jo författare till boken ”Gökens rop” vilket är en deckare. Dock inte någon hårdkokt sådan utan lagom mysig, det jag brukar kalla en damdeckare. Visst det förekommer alltid ett mord men det finns liksom bara, beskrivs inte utan handlingen utspelar sig kring en detektiv och hans sekreterare. Skulle vilja säga att det är lite relationsdrama och livet på en detektivbyrå. En ganska mysig bok.

Gökens ropDet är J K Rowling som skriver under pseudonymen Robert Galbraiht. Rowling har tidigare skrivit alla böckerna om Harry potter och därmed blev han en hon.

Passar perfekt som lyssnarbok vilka jag numera lånar på biblioteket som är en guldgruva vad gäller Mp3 böcker.

En liten naturhälsning från fjällen, tog en bild på granen utanför stugan, den har så fantastiska nya skott i härliga röda färger.

DSCN2657.JPG1

 

Annons