I natt får man nog tillstå att det var en blöt sådan, ja det kan ju missförstås. Det var regnigt och det ordentligt, jag vaknade av att det vräkte ner och samtidigt hörde jag ett ljud så jag var tvungen att öppna altandörren och lyssna. Det lät som en genomdränkt katt som ville in i värmen, om det blev så vet jag inte men den tystnade i alla fall. Därefter åskade det med både blixt och dunder, hunden kom intassande och ville sova hos oss i sovrummet. Antar att han ville att vi skulle känna oss trygga eller om det var tvärtom.

När det dagades och vi fått vår frukost beslöt vi oss för att ta en sväng in till IKEA och vet ni, det är där semesterfolket tillbringar sin ledighet när det regnar ute. På grund av en viss lathet brukar vi passa på att äta där, då det kräver sin kraft att gå runt och leta fynd. Idag hade dock halva stans befolkning kommit på den idén men skam den som ger sig. När såväl vi som bil var fulla av allehanda ting åkte vi hem, det blev en lätt kvällsmat, färska hallon, mjölk och grovt bröd. Perfekt, gott och lagom. Nu skulle jag gärna slappa lite framför TV-n men jag tvivlar på att det är något sevärt. Repriser, repriser, repriser och är det inte det är det något från ”klubben för inbördes beundran” ni vet stjärnor av olika slag som tävlar, lagar mat, kör hästar och så vidare. Det verkar som att TV är en reträttplats för alla gamla stjärnor.

 

Annons