Etiketter

, , ,

Universalmedel finns det och i så fall till vad. Jag var i alla fall på Cervera tillsammans med en väninna när hon plötsligt säger, titta där är det där medlet jag har. Det var den här burken hon menade.

015.JPG1

Jag kunde naturligtvis inte motstå frestelsen att köpa en burk, 199 kronor för något som fixar rengöring på allt som tål vatten. En stor burk med smet och en svamp, enda egna insatsen är att blöta svampen ta på lite smet och jobba upp ett riktigt lödder. Sedan kan du rengöra allt som enligt anvisningarna tål vatten. Inte nog med det, prylarna blir skinande och får sin gamla lyster åter. Tänk om man kunde göra en sådan universalkräm för åldrande hud också. Hörde idag när ICA Stig berättade om en rolig episod, det var när en av hans medarbetare tryckte scannern mot hans rynkiga kind. På kassaapparaten stod det då, solmogna tomater 29.90 kg. Där hade en universalkräm gjort susen.

Själv provade jag det på ett par gamla malmljusstakar som inte gått att få riktigt rena vad jag än försökt med.

006.JPG1

Nu är frågan syns det någon skillnad eller är jag helt enkelt lättlurad?

Annons