Etiketter

, , , , ,

Det har varit en helt normal regnig sommardag, precis som Tomas Ledin skrev, sommaren är kort det mesta regnar bort. Tog en biltur och då vi hade hunden med oss var vi tvungna att stanna till för att låta honom få en promenad. Ofrivilliga snabbduschar erbjöds oss varje gång. Tanken var att åka till Karlsborg och se på fästningen men hör och häpna, campingen var proppfull. Min tanke med friheten att åka med husvagn och hund, var att man själv planlöst kunde åka vart man ville. Nix, det blev en titt i Vadstena i stället och jo det var fullt med husvagnar/bilar även här. I min enfald trodde jag att det skulle vara tomt på campingplatserna i sommar men nej det är det inte. De första timmarna använde vi till att försöka se ut genom de vattenstänkta fönstren och se om någon vågat sig ut, det var det inte.

Såg att en facebookvän häromdagen skrev att hon ryktesvägen hört att man förr kunde hänga ut tvätt och få den torr o fräsch på sommaren. Det var tider det.

Helt plötsligt klarnade det upp och vi fick en mycket trevlig lång promenad på några timmar, såg även en dam som modigt travade ut på den långgrunda delen av Vättern och sedan kastade sig fram och simmade en bit. Men som hennes man sa det var ju varmt i vattnet, hela 16 grader. Tror knappt det var 16 när våra barnbarn hoppade i Mälaren häromdagen, fast måste väl säga att det såg skönt ut och påminde om forna sommardagar.

043.JPG1

Annons