Etiketter

,

Tänk så länge jag har stekt köttbullar, blandat smet och avsmakat, kan inte riktigt få den där goda smaken. Lite kryddpeppar gör susen men det är sällan jag blir nöjd. För ett tag sedan fick jag ett tips av en manlig kollega, vilket han förstås hade fått av sin hustru men i alla fall det var bra. Endast tre ingredienser behövs.

Enkla köttbullar

500 gram köttfärs blandas med 2 dl creme fraiche därefter iröres 1 påse Fransk löksoppa.

l001.JPG1

Vips har du perfekt kryddade köttbullar och inte behöver du gråta när du hackar lök heller. Här har jag stekt dem i ugnen 225 grader i 15 minuter, fryses och när de är tinade steker jag på dem i en stekpanna för finare färg.

005.JPG1

Ett otroligt smidigt sätt. Uppskattades även av hunden som troget satt och väntade på en tappad köttbit.

Annons