Etiketter

, ,

Idag har det varit en riktigt fin sommardag men mot kvällningen drog det ihop sig, blev gråmulet och blåsigt. Tänkte att det skulle bli en liten storm för då är det så mysigt att kura ihop sig i en fåtölj och läsa. Det blev inget med stormen utan bara en liten regnskur fast vi gjorde oss ändå en TV-kväll med mackor och varm choklad. Hunden är lite småsur eftersom han inte har fått tillräckligt med motion jag tror han vet att jaktsäsongen har börjat och längtar ut.

Vad gäller bokläsningen så är jag nu i slutet av boken ”Sanningen om fallet Harry Quebert” av Joël Dicker, en nätt liten bok på 700 sidor. Helst skulle jag vilja sträckläsa den men det går inte för sig. Den är dock lättläst och det har tagit mig två veckor.

Sanningen om fallet Harry Quebert

En fantastiskt bra bok, handlar om ett mord men det är ingen deckare och den handlar om relationer men på ett annorlunda sätt. Den beskriver människor som gärna vill vara finare än de är och den beskriver ett kärleksförhållande men ändå inte men framför allt beskriver den vad som menas med riktig vänskap. En mycket gripande och medryckande historia som det är svårt att lägga från sig eller som Le Figaro skrev ”Litterärt adrenalin”. Läs den.

Annons