Idag trotsar jag det osammarbetsvilliga nätet och försöker skriva en liten blogg, lider med de som bor ödemarken,
här kommunicerar man inte hur som helst inte. Det är fint väder i Lappland om än lite blåsigt idag men det gör inget då vi har ytterkläder med oss. Höstfärgerna har inte dykt upp ännu och som jag skrivit förut har det vare sig synts till lingon, blåbär eller hjortron häromkring. Kantareller lär ha skymtats men de är än så länge väldigt små så de lär inte följa med oss hem i alla fall. 

image

Älgjakten startade idag och då är det tidigt upp i ottan för att klara av marktjänsten åt Rolf, det är knappt att dagsljuset har kommit. Hunden fick inte vara med idag, detta gjorde att han låg stilla på kökssoffan tills husse kom hem igen. Inte ens ett mariekex kunde locka ner honom. Hur gick jakten, jo efter två timmar kom det en älg så var lyckan gjord för denna dagen åtminstone för jägarna.

Annons