Dagledig eller inte det är frågan, när vi åkte till Thailand packade jag ner böcker, korsord och allehanda ting att förströ mig med. Det är så man tänker när man vet att nu är det 27 dagar med ingenting, bara slöa, läsa och bada. Varje dag skall jag sitta på min favoritplats under träden vid Surin Beach.

DSCN5429.JPG1

Att lyssna på en ljudbok, just nu Jan Guillous Blå stjärnan, och se ut över vågorna är underbart avkopplande.

DSCN5421.JPG1

Stranden är inte precis täckt av folk så möjligheten till lite avskildhet är bra, vill man prata lite går man bara till Surins matställe och äter en liten lunch

DSCN5422.JPG1

Så långt allt väl men så är det, träffa den och den, gå och äta med XX, hem till XX, åka dit med XX, fika med XX, handla mat, kolla in kändisar, ja så håller det på. Hinner med andra ord inte med vare sig det ena eller det andra, så nu får ni ursäkta mig att jag gör några dagars stopp till i mitt bloggande. Ägnar mig i stället åt att njuta av värme, natur, bad och att umgås med alla XXX. Det är klart en kall Chang slinker väl ned nån gång

DSCN5397.JPG1

Annons