Etiketter

, , ,

Det går mycket väl att tillbringa en dag i och runt huset utan att ha tråkigt. Bara ta dagen som den kommer oftast är den full av överraskningar. Vi hade en barnvagn, en tjock – TV och lite annat smått som vi ville bli av med. Eftersom allt var i mycket bra skick och någon annan säkert kan ha glädje av det så brukar vi lotta ut det bland områdespersonalen. MissM som står till vänster om Rolf brukar hjälpa oss att arrangera det hela och denna dag gick några lyckliga vinnare hem med sin vinst.

DSCN5149.JPG1

Vi hade tidigare gjort ett besök hos trädgårdsmästaren för att se om vi kunde piffa upp lite i trädgården. Här står Rolf med två av sina favoriter, mor och dotter, otroligt duktiga på växter och idéer kring dessa.

DSCN5260.JPG1

Det brukar inte dröja länge efter besöket förrän det rullar in en lastbil på området och så är arbetet i full gång.

DSCN5196.JPG1

Så här blev det och när mörkret faller så lyser det hemtrevligt från lyktan, just nu är det trevligt för ”cocostomten. Så småningom kommer buskarna att växa ihop och göra dt hela lite mer naturligt.

DSCN5291.JPG1

Passade även på att ge den stora gamla sköldpaddan som står vid trappan lite ny färg. Den såg så blek o ja rent sjuklig ut men nu är den fräsch igen.

DSCN5288.JPG1

Ibland landar det en och annan fågel på gräsmattan, den här är lite annorlunda men tyvärr vet jag inte vad den heter

DSCN5311.JPG1

På kvällningen börjar hungern göra sig påmind men man behöver inte gå långt, bara några steg från området ligger Coconut station ett mysigt matställe med god mat. Här kan man se andra fåglar, ägaren är intresserad av fåglar och har ett flertal burar vilka han flyttar varje kväll. De måste ju få sova i lugn o ro, fast själv tycker jag mest synd om fåglarna som är inburade hela tiden. Kan dessvärre inte namnet på ägaren som är väldigt trevlig o hjälpsam, vi kallar honom Eddie Murphy på grund av en viss likhet

DSCN5209.JPG1

Dessa växter som verkar kunna leva utan jord eller vatten hänger vid ingången till restaurangen, skulle passa perfekt hemma hos oss.

DSCN5210.JPG1

Då var det dags för mat och Rolf njuter verkligen av sin favoriträtt, friterade räkor med sötsur sås och ris. Jag håller med det är verkligen gott. Det blev en innehållsrik dag trots att vi inte rört oss många meter.

DSCN5215.JPG1

Annons