Etiketter

, , , , , ,

Idag har vi ägnat oss åt frosseri fast kanske inte, för frosseri är väl egentligen att man har så mycket så man inte kan äta allt utan måste kasta. För ofta handlar det om mat även om man kan frossa i andra saker också. Men så var det verkligen inte. Frosseri lär leda till fetma, fast det tycker jag att allt jag äter gör utan att direkt frossa i det.

Kanske kan vi kalla det lite överdriven konsumtion eller helt enkelt bara en stor portion.

001.JPG1

Jag är väldigt förtjust i Löjrom och eftersom vi hade en burk i frysen som borde ätas upp så gjorde vi det. Det blev helt enkelt varsin toast till förrätt med massor av Kalixlöjrom. Varmrätten var mer spartansk en tallrik Spenat/grön ärtsoppa, färdiglagad från det populära Picard.

005.JPG1

Picard är en kedja som startade i Frankrike med att sälja fryst kvalitetsmat, det finns över 900 butiker där. År 2013 öppnade man sin första butik i Sverige. Det ser onekligen väldigt proffsigt ut på bilderna när man kollar de olika rätterna. Jag är egentligen inte så imponerad men har köpt lite där ett par gånger. Man följer väl strömmen. Den här soppan på spenat och gröna ärtor var så där men med lite grädde, kryddor och ost blev den helt OK. Tillsammans med den lyxiga förrätten var det bra.

Annons