Etiketter

, , ,

Än så är det långt till vår ingen rönn i blomma står, sov du lilla vide. Ja det är så sant så sant. Gick häromdagen förbi en sälg och det var bara små pytte ”kissar” som man säger på grenarna. Tror att viden är lite sen i år och det märks även på vårblommorna de står fortfarande i knopp på grund av kylan. Nåja det är en dryg vecka till Valborg och mycket kan hända, ljuset är i alla fall här.

Har nu hämtat mig från mitt ”linsbyte” lite värk blev det denna gången så det gäller att välja TV-program med omsorg och inte anstränga ögonen i onödan. Fast ser man på kvällens TV-utbud lär det inte vara svårt att avstå. Hur jag än läser verkar det vara program gjorda för nån klubb för inbördes beundran. Junior lets dance, för kändisars barn. Bert Karlsson som får sin veranda fixad i byggprogram, Martin Timells brorsa som lagar mat, Filip o Fredrik som hjälper krisande par? Berg o Meltzer på Hawaii, man kan fylla en hel sida med exempel. Kan inte låta bli o fundera på vem som betalar denna typ av underhåll. En resa till Hawaii kan jag tänka mig att ställa upp på men vem vill se det. Finns det inte mer seriösa saker att visa. Tänk tanken att göra reseprogram med barnfamiljer på charterresa, pensionärer på äventyrsresa, Backpackers äventyr, hur är en singelresa, etc, tror faktiskt att det skulle intressera tittarna mera. Det blir i stället att lyssna färdigt på min bok.

Beckmörker

Bodil Mårtensson en för mig helt okänd författare. Skriver helt OK men kanske tycker jag att storyn blev lite hoptryckt. Det är boken ”Beckmörker” jag lyssnar på och visst är den spännande. Fast vissa böcker blir bättre när man lyssnar på dem har jag märkt. Nu är detta den första boken av Bodil Mårtensson och hon har skrivit många. Det är alltså för tidigt att uttala sig om vad jag egentligen tycker, får vänta med det.

Annons