Etiketter

, , ,

Idag var det mörkt både ute och inne, var faktiskt tvungen att ha lampan tänd trots att det är slutet av april.

002.JPG1

Ute var det regnigt, så där lagom så att hunden kan smutsa ner varenda bit av golven när han kommer in. Inte blev man gladare när man tittade ut heller, inte skiner solen precis. Barnbarn med föräldrar förgyllde dock middagen idag och vi hade faktiskt fiolmusik till kaffet. Det var 10 åriga Vanna som gladde sina farföräldrar med att spela lite av det nya hon lärt sig. Nog märktes det att hon lärt sig mer allteftersom och visst uppskattade vi att hon tog fiolen med sig.

När de gått blev det snabbt mörkt igen och jag tittade lite på ett annat barnbarns resebilder. Här var de häromdagen på Perhentian Island och det är hennes kompis foto jag lånat.

Visst ser det underbart ut, det är inte konstigt att man längtar bort till sol, bad o värme. Alldeles strax skall jag njuta av det fast på ett annorlunda sätt, TV-programmet ”Mord i paradiset”.

Bildresultat för mord i paradiset bild

Inte spännande och kanske inte den högsta klassen och det är en töntig engelsk kriminalare men det är vajande palmer, blått vatten, solsken och kalla drycker. Nu blir det att krypa upp i soffan med en paraplydrink, tända golvlampan och njuta en stund.

Annons