Etiketter

, , ,

En tur till stan, när man skriver stan brukar man mena Stockholm men så är det inte i detta fallet. Jag har just hämtat Rolf som varit ute och ätit med goda vänner och som vanligt har jag retat mig på något. Att arbeta med stadsplanering, ja både i fråga om hus och vägar måste vara ett roligt arbete. Tänk att ha en stor karta framför sig och fundera över hur man ska dra gatorna så att det åtminstone retar någon. Varför har man börjat göra busshållplatserna så att de i stället för att bussen kör av vägen lite, i stället kör ut och blockerar gatan halvvägs. Världens smartaste sätt att starta en bilkö. När man sedan kört om ja då är det övergångsställe och numera är det mer en regel än undantag att cyklisterna cyklar över ”här går man” och då kan det gå fort.

007.JPG1

För att stressa av stannade jag vid affären på vägen hem för att köpa bananer, fick då syn på den här som jag inte tror att jag har smakat. Eftersom jag känner att jag har en slags plikt att prova alla sötsaker som kommer ut på marknaden var jag tvungen att köpa en. Det passar egentligen inte in i mitt numera lite sundare leverne och döm om min förvåning. När jag smakat en bit var det inte gott, bara sött nej den åkte in i skåpet och får förtäras av någon annan (Rolf).

1

Detta däremot slank ner utan problem, blir ju riktigt orolig när inte ens Marabou choklad duger längre. Ska nog inte grubbla för mycket på det för det är antagligen bara positivt.

001.JPG1

Eftersom jag hade 25 gram jäst i kylskåpet bakade jag mera Lottas bröd (recept finns tidigare) och den här gången blev det hälften vete och hälften fullkornsmjöl och lite mera salt. Blev mycket bra, kanske är det detta som har blivit mitt nya godis.

Annons