Etiketter

Vilken sommardag vi har haft så varmt att man nästen kunde se hur växterna blev högre för varje timme. Passade på att rensa och göra i ordning en rabatt idag, det är ett perfekt arbete en het sommardag. Eftersom det är så varmt kan man ta en paus ett par timmar för vila och vätskepåfyllnad utan att man behöver känna sig lat. Jag var tvungen att stå på knä medan jag rensade och det kan jag säga det finns muskler på kroppen som inte har använts på länge. Kände mig som en stel robot när jag försökte röra mig ikväll.

Fågelholken med inbyggd kamera har kommit på plats, skall bli spännande att se om det blir någon hyresgäst i år. Förra året var det ett par som flyttade in men när de hade inrett och gjort det klart så försvann honan.

Hoppas det går bättre i år för det är ganska fint att se det hela, från ägg till flygfärdiga ungar.

001.JPG1

Nu har det varit en lat helg men det tar tid att följa naturens utveckling under maj månad. Vår stora buske som vi inte vet namnet på var helt kal på grenarna för ett par veckor sedan, så småningom kom det några knoppar och i dag ser den ut så här.

004.JPG1

Vågar nästan lova att den blommar i morgon, vi får se?

Annons