DSCN7178.JPG1

Ibland stannar tiden en stund och man måste sätta sig ner och fundera över saker som händer. För snart två år sedan fick jag ett oväntat telefonsamtal med besked om att en mycket god vän och kollega hastigt hade gått bort. Då tog jag en promenad efter vägen och satte mig på en sten och blickade ut över denna vyn. Det var som att vattnet, fjällen och den vackra grönskans skiftningar hjälpte till för att förstå vad som hänt.

Den 7 juli i år fick jag ett annat besked, då var det min systers man i USA som lämnat oss. Samma plats fick även denna gång bli platsen för en stunds reflektion över livets olika skeenden. Ibland stannar tiden upp och man inser att något har förändrats. Det gäller att komma ihåg de trevliga, roliga och viktiga stunder man har fått ha tillsammans med fantastiska människor man fått möta i livet. Vi hade en fantastisk resa tillsammans i södra Sverige för 10 månader sedan, en nostalgisk tripp för att besöka gamla minnesvärda platser. Ett resa att vara tacksam för och idag när det hålls en minnesgudstjänst för honom i USA blir detta min blogg och mitt minne och min bild över stillheten vi behöver ibland.

Annons