Etiketter

, , ,

Igår var jag helt slut man kan nog säga att jag somnade ovaggad. Det var en shoppingrunda med äldsta barnbarnet som var orsaken, hon skall nu flytta till annan ort för att studera. Det är många prylar man behöver när man skall klara sitt eget boende. Som tur var så fyller hon år och en av önskningarna var just lite ”nyttig shopping” innan avfärd. Skall inte klaga för jag tycker det är ganska mysigt att gå runt i maklig takt och kolla på allt man inte behöver. Fast är det inte så att just när man inte har för avsikt att handla det är då man hittar det.

Surfplatta.jpg1

Men det är klart kostnaden var ju inte så hög, 19:- för ett ställ till min surfplatta på IKEA, Isberget är namnet och den visade sig vara mycket funktionsduglig.

Ina brunch.jpg1

Shoppingrundan vilken startade på IKEA grundades med en rejäl frukost vilket jag kan lova behövs när man har 7,5 timmars shopping framför sig.

En paus för lite dryck på Starbucks gjordes vid 13-tiden men sedan kämpade vi på. Ganska nöjda med vår dag, barnbarnet för shoppingen och jag för att få ha tillbringat en hel dag med henne. Det är sånt som kallas lycka.

 

Annons