Etiketter

, , , , ,

Efter att ha tittat på damlagets match mot Brasilien i OS i fotboll är jag ganska slut. Dels för att de spelade så bra och dels för att det blev förlängning och straff vilket gör det extra jobbigt. Det drog ut på tiden så hunden började opponera sig för att kvällsrundan drog ut på tiden. Men till slut blev det klart och de vann, med all rätt efter ett så bra och ansträngande spel. De har ju inte precis vår sommarvärme där borta. Rolf kommenterade spelet med jämna mellanrum, hade en del synpunkter på hur de agerade viket alla män verkar ha när de ser på olika sporter. Nu kunde de ju inte höra det där borta i Rio de Janeiro och tur var väl det, de vann ju i alla fall.

Nu gäller det att hålla resten av kvällen i samma spänningsnivå så att inte pulsen faller för tvärt. Som tur är har jag inhandlat en ny bok av Elly Griffiths som heter ”De öde fälten”. Det lär ska vara den bästa av hennes böcker och jag gillar den karga miljön som beskrivs samt huvudpersonens rättframhet. Absolut en av mina favoriter så det lär väl bli en lite högre puls än vanligt den här kvällen.

”Spännande och underfundig deckare – Elly Griffiths är tillbaka med De öde fälten där rättsarkeolog Ruth Galloway dras in i en vindlande maktkamp och hotas till livet när hon kommer sanningen för nära”.

de-ode-falten

 

Annons