Etiketter

, , ,

Nu är hunden på semester hos sin mamma, tre ytterligare vovvar samt deras husse o matte samt två katter. Just det Bromskogens kennel. Vilken lycka han utstrålade när han såg sin ”reservhusse, matte”, for som ett spjut rakt genom huset och ut genom hundluckan. Ingen tvekan om att det var kul o träffa alla kompisar, det blev bara en liten blick åt vårt håll när vi gick. Fast det är väldigt skönt att kunna lämna sin hund några dagar och veta att han har det bra.

Lite konstigt kändes det i morse när det inte kom en liten hund med morgontidningen, nej idag fick vi bära in den själva. För min egen del har jag ägnat kvällen åt att packa det nödvändigaste för att kunna uppleva en kulturresa i Italien. Alla vägar bär till Rom och så gör även flyget som vi åker med i morgon. Det skall finnas WIFI på hotellen men det tror man först när man ser det.

dscn8228-jpg1

Ikväll njuter vi av höstmörkret lite tända ljus och att kunna fika utan att se världens sötaste hund med sina bedjande ögon kolla om man tappar en skorpbit. Men vi hörs från Roma. Ciao

Annons