Etiketter

, , , ,

Helgen försvann fort den här gången, på lördagen fick jag telefon från ett av barnbarnen. Hon ställde frågan, vad gör du idag? Då visste jag genast att hon i alla fall visste vad jag skulle göra. Hämtade henne efter en stund och på vägen hem tittade vi inpå MAXI, där var det lite firande inför julen. De bjöd på köttbullar, prinskorv, glögg, läsk med mera så hon var nästan mätt ni vi kom hem.

Avslutade kvällen med fem omgångar av Kalaha och som vanligt blev resultatet, 1 oavgjord, 3 vinst till henne och 1 vinst till mig. Hon är 11 år och jag lovar att jag under inga omständigheter låter henne vinna. Trots det får vi alltid de här resultaten.

Söndagen var jag med en väninna på loppis eller rättare sagt hon och jag hade ett ”loppisbord” tillsammans med många andra.

dscn8610

När man går runt och tittar kan man inte låta bli att tänka, vilket konsumtionssamhälle vi lever i. Det måste vara något fel när vi har så mycket prylar att vi är tvungna att sälja, ge bort för att få plast med nya. Dags att tänka om. Fast det är klart ett fynd gjorde jag, ett lagom stort felfritt fat i fina färger från Uppsala/Ekeby av Mari Simmulson för 10:-. Det får jag antagligen sälja nästa loppis.

Annons