Etiketter

, , ,

Två dagar kvar till första december och julstressen, det är bäst att passa på och vila medan man kan. Igår var det fika med ”gamla” arbetskamrater och det var lika trevligt som alltid. Resan fram och åter till stan var lite jobbig, halvmörkt och cyklister och gångtrafikanter som var lika respektlösa som vanligt. När blev det omodernt med reflexer för det är väl en modesak eller? Annars skulle väl alla bära reflexer ur säkerhetssynpunkt. Jisses vad otrevligt det är när folk bara går över gatan utan se vare sig till höger eller vänster, dessutom med ”lyssnarproppar” i öronen. Att de bara vågar och cyklister som cyklar över gångbanorna hur som helst. Nu när det börjar bli halt borde det göras en drive med nyttan av att bära reflexer. Vi har det ju till och med på hunden.

Affärerna julskyltar som aldrig förr och efter Black Friday och Cyber monday är det dags med Christmas month. Första reklamen vi gick på gällde julmust, i år finns den i många varianter.

dscn8689-jpg1

Nygårda julmust som lagrats på romfat, lite mörkare än den vanliga och mindre söt. Passar mycket bra till mat dock rymmer flaskan inte så mycket med tanke på priset runt 14:-. Men som alkoholfritt alternativ eller helt enkelt bara för att man vill njuta lite extra. Kanske inget man köper när man är många. Kul i alla fall att prova nya saker.

Annons