Etiketter

, , , , , ,

Nu har jag sett åttonde och därmed sista delen av Svartsjön. En TV-serie som jag trodde skulle bli så vacker och intressant att se. Men tala om att bli besviken, en otroligt knepig handling som jag även tyckte att den visade onödigt mycket våld. Antar att den var gjord för ungdomar eftersom det var så mycket hokus pokus. Trodde jag skulle få se en hel del av den vackra naturen, vidderna, det annorlunda lilla kapellet eller från lappkåtorna på fjället. Men icke endast utsidan av hotellet samt marginellt från insidan. Inte ens den vackra vägen dit var med, det blev ett stort _

Synd serien hade blivit så mycket bättre om man hade visat den vackra naturen i Borgafjäll.

Däremot har det nyss kommit en film som jag är helt tvärsäker på är sevärd, Fyren mellan haven. Jag har läst boken och den var så bra, känslig, vemodig och vacker. Kan rekommendera den om ni vill ge en bra bok i julklapp. Konstigt nog så visade det sig när jag tittade på Skavlan på TV i kväll att Alicia Vikander var gäst hos honom och det är hon som har huvudrollen. Spelar mot Miachael Fassbender som även är hennes fästman som det heter. Se – och läsvärt, fick ett stort +.

Nu får det bli kaffe och nybakt saffransbröd.

dscn8691-jpg1

 

Annons