Etiketter

, , ,

I dessa tider när många förbereder julen, det ska städas, bakas, shoppas och drickas glögg. Inte lätt att hinna med allt, däremellan tar man en titt på TV-n för att kolla väderprognoser och nyheter. Helst vill man inte se några nyheter i december, det händer så mycket runt om i världen och ja även här i landet. Svårt att ta till sig i synnerhet när det gäller barn. Då kom jag att tänka på att alla kan ju göra något, ofta tycker man att det man kan bidra med är så lite. Så jag gjorde ett litet experiment för att se hu villiga är folk att dela med sig egentligen. På min Facebook sida skrev jag om http://www.gatubarnnepal.net     de bedriver ett arbete som jag beundrar, men enklast är att läsa deras hemsida.

Jag skrev i alla fall, om alla mina Facebook vänner i Sverige sätter in 10 kronor på deras konto     Swish-nummer: 123 900 36 58
Bankgiro: 900-3658   Man måste trycka på betala (ej överföra). Sedan trycker de på dela så att deras facebooksvänner gör likadant. Tänk vilken summa det skulle bli till dessa barn och vi skulle få ihop en stor summa och man skulle inte ens sakna tian. Men tror ni att någon gör det, inte heller…..

För att trösta mig tog jag ett nytt kort under blå timmen, det blev lite skakigt men ljusare blått än igår.

dscn8744-jpg1

Ännu en present blev inslagen och även denna gång med ett band från min syster/systerdotter i USA. Matchar färgen på paketet och det är ett tjockt bomullsband, visst blev det snyggt.

dscn8741-jpg1

Annons