Etiketter

, , ,

Vet inte hur många år jag har sagt, nu ska jag äntligen rensa ur mina skåp och garderober men det blir aldrig av. Den här gången var vi väldigt listiga i vårt tänk. Vi bestämde helt enkelt att i takt med att vi fyllde stora papperskassar från ICA så ställde vi in dem i bilen. Det var fiffigt eftersom vi snabbt måste köra iväg det insamlade till (i det här fallet) Myrorna, annars kan ju inte hunden få plats i bilen när vi ska åka iväg någonstans.

Det blev åtta stora kassar med prylar av allehanda slag och dessvärre tror jag att det går att få ihop åtta till. Vad tyder det på. ja förutom att man har nån form av ”ekorremani” så måste det vara det som kallas överkonsumtion. Jag menar har man så mycket i skåpen att man måste göra sig av med det och dessutom har man antagligen inte har saknat det de senaste tjugo åren. Då är det dags att tänka efter, nu har jag belagt mig själv med köpförbud med undantag för presenter, hobbymaterial och godis. Fast det där sista har jag inte skrivit eller syntes det??

Såg i dag på Facebook bilder från en grupp jag är med i hur det såg ut i ”vår” by Huay Yang i Thailand efter regnet och översvämningarna. Många har fått husen, sina små restauranger och annan verksamhet förstörda. Vid sådana tillfällen känner man att om vi alla försöker spara in av det vi inte behöver kan vi ju hjälpa andra lite mer och vi kommer inte ens att känna av det. Åtta kassar onödiga prylar säger en hel del.

Efter ett gediget arbete blir man hungrig så i dag blev det kycklingfile som jag inte har lagat på ett helt år. Inte sedan de serverades med Campylobakter och det hoppas jag verkligen inte att de har gjort idag. Får hålla tummarna.

dscn9030-jpg1

Annons