Etiketter

, , , , ,

Igår kväll var det, På spåret på TV. Vi tävlade via app på telefon mot barnbarnet i Värmland, det var kul men resultatet hoppar vi över. Hade kunnat tänka mig att byta siffror med henne men nu hoppas jag på kvällens ”Melodifestival” i stället. Förra veckan gissade jag rätt på vilka två som skulle gå direkt till final så där blev det 2-1 till oss.

Dessvärre har hon nog mer kunskap även där. När man sitter framför teven kan det vara gott att ha något att knapra på och hade tänkt ta några små bitar hem eller rättare sagt restaurangbakat bröd med lite salt smör. Inhandlade nämligen en påse av dem på restaurang Hava där jag och några f.d. kollegor åt en fantastisk god mat häromkvällen. De där små brödbitarna bakades där och de var så goda som lite ”småtugg” inte precis billiga 45:- för en påse men man får kosta på sig.

Nu vart de inte så att det priset stämde för när jag åt dem ikväll så gick halva kindtanden bort och det lär kosta mer än 45:-. Dessutom har jag tandläkarskräck så det här blir inte roligt framöver.

dscn9080-jpg1

När jag ändå är inne på trasiga saker så brukar jag lägga ut en bild på en gammal lada vi går förbi på våra hundpromenader. En bild på vintern och en på sommaren, anledningen är att jag vill följa dess förfall via bild. I höstas var jag säker på att taket skulle rasa in denna vinter men det kom ju ingen snö så det ligger nog kvar ett år till. Vi får väl se.

Annons