Etiketter

, , , ,

För första gången har vi tittat på Melodifestivalens olika deltävlingar, det är ju inte precis mitt val vad gäller musik. Faktum är jag knappt känner till en enda artist ännu mindre deras musik. Å andra sidan kan jag många psalmer utantill fast det slår inte så högt hos den yngre generationen. Anledningen till att vi sitter bänkade framför TV-n för att titta på tävlingen är att vi tävlar mot ett av barnbarnen. Igår hade jag tre av fyra rätt på vilka som skulle gå till final, hon hade fyra av fyra. Ja ja. Anledningen att vi sitter där är för att det är veckans roliga timma för oss. Vi har surfplattan uppkopplad och ”pratar” med varandra under tiden. Hennes kommentarer är så roliga, hon har en underbar humor så varje gång skrattar vi hejdlöst. Kommer verkligen att sakna denna, ja inte tävlingen men hennes underhållning.

Sedan har jag kommit på en ny bantningsmetod. Man åker in till en klädaffär och letar ut ett plagg man verkligen skulle vilja ha. Går in i provhytten och ser hur den ser ut på. Framifrån bra, mycket bra sedan viker man ut spegeln som gör att man ser hur det sitter bak. Därefter hänger man tillbaka plagget åker hem och tröstdricker en kopp kaffe hoppar över skorpan man tänkt ta.

dscn9144-jpg1

En fem kilometers promenad med hunden, han hinner både promenera och leka ”ta fatt” med sin lilla kompis Ojsan. Efter detta är man lite slut så det får bli TV men inga matprogram nej nyheter och en av de sura apelsinerna vi köpte i fredags. Gör man detta en gång i veckan året ut kanske man kan inhandla något i december.

Annons