Etiketter

, , ,

Jag vet inte men ibland verkar det inte som att allt blir som man tänkt sig. I går till exempel såg jag en annons om skor i dagstidningen, tänk de var exakt sådana jag sökt. Sommarlätta, snygga och väldigt sköna för foten. Sa direkt till Rolf vi åker in till stan och affären, för det här är vad jag sökt. OK väl inne i affären går jag målmedvetet fram till skohyllorna, expediten frågar om hon kan hjälpa till. Talade då om att jag sökte skorna som var i dagens annons. Varpå hon talade om för mig att de gjort en miss, annonsen var två år gammal och skorna kunde jag glömma.

Var även på ett läkarbesök på sjukhuset, damen i receptionen sa att jag bara behövde betala 290:- i stället för 330:- för från och med igår så hade jag fått frikort. Hon var tyst en stund sedan sa hon det börjar gälla från idag och det gäller fram till i morgon? Ingen förtjänst precis.

I förrgår skulle jag åka in till stan för att hjälpa min syster ta sig till tandläkaren (hon har svårt att gå). Sagt och gjort vi kom fram och in i väntrummet (där regnade det i alla fall inte) checkade in och satte oss att vänta. Efter en stund kom en dam och frågade efter min syster, hon sa förstås det är jag varpå damen sa ni får en ny tid i augusti för vi har fel på en del apparater. Antar att det måste ha gällt även telefonen

Men det är inte bara jag som har otur, Rolf kom in glad i hågen för det vankades kaffe. Slängde käckt upp sin keps på hatthyllan men i förbifarten kom den åt taklampan i glas (som jag gillade). Den reagerade med att gå i tusen bitar.

Nu borde jag koppla av med ett äpple och vara nyttig. Det är bara det att de här äpplena köpte jag för 12 veckor sedan och det får mig att fundera på om de verkligen är nyttiga.

Det är inte alltid lätt här i världen.

Annons