Nu har jag varit lat en hel månad dvs jag har inte skrivit någon blogg däremot har jag gjort en förfärlig massa saker av olika slag. Men nu är det slut på sötebrödsdagarna (som min mormor brukade säga). Vi går ju med stormsteg mot mörkret men faktum är att det är bara någon månad innan det börjar vända igen. Fast jag klagar inte, gillar det här med mörker, tända ljus och allt glitter inne och ute. Julstöket är klart och nu ska vi njuta av värmen ett tag t o m julkorten är färdiggjorda, skrivna, frimärken på och överlämnade till grannen som lovat lägga dem på posten. Sedan packade vi väskan och åkte till Arlanda eftersom jag tror att det är där som den säkraste värmen är. Planet gick i tid och efter att vi installerat oss på våra platser serverades middagen.Så får man inte göra hemma, sätta upp fötterna och titta på TV medan man äter. Här är det tillåtet och efter avslutad måltid planade jag ut stolen, la mig ner med täcket över mig. Lyssnade lite på en bok, ” Skrik tyst så att inte grannarna hör”. Har inte hört den klart men den verkar bra. Vaknade av att det var frukost och sedan var vi framme. På flygplatsen i Bangkok skulle vi leta reda på en taxi och vid en serviceplats för ”limousin o taxiservice” erbjöd dom att köra oss för 1400:- THB in till centrum. Lät på tok för högt så vi tog hissen till gatuplan och kön för ” public taxi”. Priset blev 450:- THB inkl två avgifter på motorvägen. Målet var att komma till hotell Holliday In snarast möjligt för att vila lite eftersom tiden för oss var 01.30. Men hej vad vi bedrog oss vi fick vackert vänta till klockan blev tolv och trettio lokal tid. Många koppar kaffe blev det men som tröst kunde vi njuta av att hotellet redan tänt sin julgran.

Annons