Idag var det då dags att fara vidare och efter att vi avnjutit en rejäl frukost på Holiday In hotell väntade vår chaufför som vi beställt från Nong taxi, Huay Yang på oss. En resa på ungefär fyra timmar men med mycket att titta på under färden. Chauffören var mycket duktig och körde lugnt och sansat dessutom hade han humor, tror jag men är inte säker då han bara talade thailändska. Vi skrattade ihop i alla fall.Här fick jag plötsligt syn på Prince hotell där vi bodde en gång tillsammans med barn o barnbarn. Har även bott där tillsammans med ett par väninnor men det ligger lite för långt från centrum.

En lång sträcka kantas med en massa höghus och då menar jag höga hus i alla möjliga former.

Det finns trots allt en hel del små hus med en betydligt lägre standard insprängda bland allt det eleganta. De börjar eller rättare sagt har försvunnit i stora mängder från hur det var för några år sedan.

På  ett område efter vägen finns det stora saltdammar och man kan även köpa salt i små försäljningsställen.

Helt plötsligt fick vi se lite rester från det ihärdiga regnandet för några dagar sedan. Bland annat stod en man nedanför sin lastbil och vattnet räckte upp till halva vaderna på honom.

Har man sedan tröttnat på att titta ut genom fönstret ja då får man göra som Rolf ägna sig åt en film. Visserligen på thailändska men man kan ju alltid kolla på bilderna.

Annons