Svåraste beslutet varje dag är, var och vad ska vi äta idag? Det blev Sea and Sea, tillsammans med några trevliga grannar beslöt vi att besöka denna restaurang/resort. För oss var det första gången så lite nyfikna var vi allt. Det ligger en bit ifrån där vi bor och eftersom det inte finns några lampor efter vägen är det inte så roligt att sig dit kvällstid om man inte har bil. Nu var det inga problem eftersom man kan ringa dit och be att de kommer och hämtar sina gäster det gör de utan kostnad.

Komforten i bilen är väl inte den bästa men det är inte så långt och kvällen är varm så det är skönt med bra ventilation.

När vi kom fram blev jag imponerad av hur vackert det var, kändes lite som att befinna sig i de gamla engelska koloniområdena, tror jag.

Restaurangen var belägen efter långsidan på en av poolerna.Ena kortsidan vätter mot havet, det här stället är perfekt för en liten dagsutflykt. Man solar och slappar i solstolarna, badar i havet och äter lunch på restaurangen. Vill man kan man för 100 THB även bada i poolen.

Det fanns en del att välja på, för Rolf var det lätt att välja, friterade räkor hans favoritmat själv tog jag fisk Dolly. Det smakade bra efter att jag bytt ut den eftersom den första portionen inte var genomstekt. Det är roligt att se vad som har hänt i byn sedan vi var här förra gången. Hela tiden dyker det upp nya restauranger med mera. Sea and Sea är så vackert och jag kan tänka mig att lägenheterna på resorten är väldigt lyxiga, men åker man hit för maten, nja..

Trevligt hade vi i alla fall en mycket lyckad kväll och turen hem kändes lite speciell, att det kan vara så otroligt mörkt ute. Hade vi fått motorstopp hade vi aldrig kunnat ta oss fram då hade jag förmodligen stått blickstilla till gryningen.

Annons