Etiketter

, , , , ,

Det var en hel del som måste kompletteras i huset så en shoppingtur till Tesco i Prachuap var nödvändig. Motorcykelhjälmar, kastruller, mat med mera. Rolf var dock kaffesugen så det måste åtgärdas innan vi började men vi lyckades inte hitta något ställe för kaffe. Vi hittade dock Svensen’s

Det är ett av mina favoritställen när det gäller glass och Rolf var inte nödbedd.

Ser ganska gott ut eller hur, priset ungefär 150 THB för glass o dryck per person, lyxigt. Väl investerade pengar eftersom sockerchocken gjorde att Rolf nu höll sig alert en lång stund för shopping. Innan vi startade var jag dock tvungen att söka upp ett damrum.

I de stora affärerna här i Thailand är dessa ”besöksmål” väldigt fräscha.Tittade in på Home PRO som ligger nära Tesco den affären är ett Mecka för herrarna. Det blev ny stekpanna, mikro, vägg o bordslampa plus lite smått. Tittade lite extra på handdukssidan men insåg att så här kommer jag aldrig att lära mig vika våra handdukar. När vi var klara var det dags att packa in i bilen.

Därmed måste det även packas upp när vi kom hem.

En jobbig dag som fick avslutas med middag på Coconut som ligger precis till vänster om husområdet, bekvämt med gångavstånd ibland. Vi fick sällskap med en gammal kär vän nämligen Sven Oscarsson.

Jag valde nummer 34 på menyn plus ris och en sodavatten, kvällens middag gick alltså på 140 THB väl investerat för maten var väldigt god och jag blev väldigt mätt.

När vi sedan gick hem såg vi en del av våra utemöbler som stod på tork efter att de hade blivit slipade och lackade.

Efter detta lite läsning och sedan John Blund.

Annons