Etiketter

, , , ,

Den här dagen var det perfekt väder för att åka till stranden, vi brukar åka strax före klockan nio innan det har kommit för mycket folk. Det är enkelt att ta sig dit, åker förbi Orchidområdena, förbi Zims restaurang fortsätter på betongvägen rakt fram och över den lilla bron.

Då kan man inte missa porten vars väg leder ner till havet.

Den här dagen var havet ganska lugnt vilket det oftast är på förmiddagarna. Det är en lång rad med Pinjeträd planterade längs efter stranden och dessa är perfekta att sitta under. De ger precis den skugga man behöver och som vanligt här i byn är det gratis att använda stolarna.

En o annan liten promenad i solskenet blir det ju och det är inte bara barnen som är nyfikna på vad havet spolar upp. Här ligger en torkad liten sjöstjärna.

Och här såg jag en snäcka den är vacker men man bör inte trampa på den då den är ganska så stickig.

Efter ett skönt salt havsbad är det perfekt att det finns dusch så att man kan spola av sig. Det är bara kallt vatten i ledningen fast jag skulle nog säga ljummet, Rolf tycks njuta av det i alla fall.

Vid lunchtid blir man hungrig fast att man bara latar sig hela dagarna och då är den lilla restaurangen perfekt. Här har vi ätit i många år och kan därför rekommendera maten.

Idag valde jag omelett med räkor för 80 bath.

Frasig och smaklig tillsammans med en flaska vatten 90bath.

När Rolf hade ätit passade han på att ta en helkropps oilmassage för 300 bath. Klagade lite över hennes hårda nypor men var ändå nöjd med massagen. Det tycks inte spela någon roll vilken ålder man befinner sig i finns det wifi är det internet som gäller. Sedan får man väl genomlida massagen vid sidan om.

För min egen del njöt jag av mitt sällskap, Surins egen hund och visst är han söt. Efter Rolfs massage var det dags att åka hem o tvätta av oljan och ta en kopp eftermiddagskaffe.

Annons